• Novosti online

  Stamatović: Dačić da utiče na direktore Pinka i Mosta da objave naručioca kampanje protiv …

  Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića da od direktora televizije Pink i Most zatraži da objave ko je u programima tih medija kreirao, naručio i platio emitovanje programskih spotova protiv lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koji je ubijen u januaru ove godine.

  Stamatović je pozvao Dačića da od direktora televizije Pink Željka Mitrovića, direktorke televizije Most Sladjane Ivančević i glavne i odgovorne urednice Mosta Ljiljane Janković zatraži da, u skladu sa Zakonom o oglašavanju, objave ko je naručio i platio „emitovanje pogromaških spotova protiv Ivanovića, prošle jeseni“.

  On je naveo da celokupna srpska javnost koja ne zaboravlja da je Ivanović 1999. godine organizovao odbranu severa Kosova i Metohije „od albanskih terorista i NATO okupatora“, očekuje da Dačić uloži autoritet koji ima kao potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, „ali i da aktivira svoje dugogodišnje levičarske koalicione i prijateljske odnose s negdašnjim čelnikom JUL Željkom Mitrovićem“ i pozove direktore medija da poštuju zakone Srbije, „a ne da štiti scenariste i pisce brutalne TV anateme koja je prethodila Oliverovoj fizičkoj likvidaciji“.

  „Tim činom, Dačić bi skinuo svaku, i najmanju sumnju da je pokojni Oliver, ne daj Bože, zasmetao nekim centrima moći u srpskoj prestonici“, naveo je Stamatović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com