• Novosti online

  Stamatović: Obelodanite ko je naručio spot o Ivanoviću

  Predsednik Inicijalnog odbora Zdrave Srbije(ZS) Milan Stamatović je danas pozvao nadležne državne organe Srbije da „zaštite uhapšene Srbe sa Кosovu i Metohiji tako što će obelodaniti ko je naložio ‘poternicu’ za Oliverom Ivanovićem na TV Pink“.

  „Apelujemo na nadležne institucije države Srbije da zaštite sve Srbe sa Кosova i Metohije da se ne bi i ubuduće dešavalo da budu uhapšeni ili gonjeni oni za koje želimo da verujemo da su nevini i koji nisu odgovorni za krivična dela koja im imputiraju pravosudni organi lažne države Кosovo“, rekao je Stamatović.

  Stamatović zahteva i da „svi državni organi Srbije, bez odlaganja, uključe u rešavanje ubistva Olivera Ivanovića, tako što će prvo otkriti, makar i najsitnije, tragove inspiratora ubistva, odnosno naručilaca i kreatora monstruoznog TV spota koji je, tokom predizborne kampanje za lokalne izbore na КiM, emitovan na televizijama Pink i TV Most iz Zvečana“.

  Po rečima Stamatovića, očigledno je da u istragama krivičnih dela na Кosovu i Metohiji postoje dvostruki standardi, pa se usred bela dana „javno strelja Ivanović“, a javnosti saopšti da, uprkos prisustvu velikog broja kamera, u tom trenutku nijedna nije radila.

  „A prilikom poslednjeg hapšenja osumnjičenih Srba u istom gradu, iste te kamere su savršeno funkcionisale čak i u noćnim satima, prikazujući brutalnost Haradinajeve policije“, ukazao je Stamatović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com