• Gradovi

  Stanovnici Bulevara dobili vodu, saobraćaj normalizovan

  BEOGRAD – Stanovnici Bulevara kralja Aleksandra imaju vodu i saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, pošto je saniran kvar nastao pucanjem vodovodne cevi.

  Kako je rekao, cev je zamenjena i ceo kvart je još juče dobio vodu, ali dok su temperature ispod nule, ne može da se radi nov sloj asfalta.

  „Zbog toga je u Bulevaru zatvorena desna traka za saobraćaj, dok se u levoj odvija naizmenično u oba pravca. Tramvajske linije smo prebacili na autobuske, a imamo i asistenciju MUP-a i to je dobar primer kako gradska i republička vlast treba da sarađuju“, rekao je Nikodijević za TV Pink, a prenosi Gradska uprava.

  On je naveo da je najvažnije da ulice prvog prioriteta budu čiste, jer njima ide javni prevoz i prevozi se veliki broj građana.

  „Ukoliko ne bude novih padavina u roku od 24 sata, biće očišćenje sve ulice prvog i drugog prioriteta“, rekao je Nikodijević.

  Prema njegovim rečima, jutros je na ulice izašlo svih 1.150 vozila gradskog saobraćaja i nijedna linija nije skraćena ili obustavljena.

  Od noćas posle ponoći, kada su padavine prestale, počelo je čišćenje i ulica drugog prioriteta, a rok za čišćenje tih ulica je 48 sati od prestanka padavina.

  „S obzirom na to da se najavljuju nove padavine, ekipe Beograd-puta će se opet vratiti na ulice prvog prioriteta, tako da se može desiti da one druge moraju da sačekaju. Zato molim građane da budu strpljivi jer radimo sve kako bi očistili ceo grad“, rekao je Nikodijević.

  On je posebno naglasio da čisteći kolovoz, radnici deo snega prebace na trotoar, ali su zato angažovane dodatne mašine kako bi ga uklonile.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com