• Ekonomija

  Štediše, ovo je za vas

  Piraeus bankaFoto: Piraeus banka

  Piraeus banka je odlučila da dodatno nagradi štediše tradicionalno dobrim uslovima za štednju.

  Specijalna ponuda Piraeus banke pre svega važi za Piraeus 50 oročenu štednju u dinarima i evrima koja uz atraktivne kamate klijentima stavlja na raspolaganje do 50 odsto položenog uloga bez prekida oročenja.

  Piraeus 50 oročena štednja u evrima klijentima omogućava stimulativne kamatne stope koje se kreću od 1,50% godišnje za oročenja na šest meseci, do čak 1,80% godišnje za štednju na 12 meseci. Posebna pogodnost ove ponude jeste činjenica da klijent zadržava dogovorenu kamatu čak i ukoliko ranije podigne svoja sredstva.

  Klijenti koji se odluče za Piraeus 50 oročenu štednju u dinarima, uz značajno više kamatne stope koje idu i do 6% za sredstva položena na 3 meseca, odnosno do 6,35% za oročenja na šestmeseci, dobijaju i celokupan iznos kamate bez ikakvog odbitka na ime poreza.

  Ovaj tip štednje je namenjen klijentima koji žele da značajno uvećaju svoj kapital ali i računaju na moguća ulaganja.

  Jednako atraktivna ponuda važi i za Piraeus 100 oročenu štednju u evrima koja podrazumeva kamatu od 2,25% za oročenje na 25 meseci. Pogodnost ovog proizvoda ogleda se u kamatnoj stopi koja raste srazmerno dužini štednje čime se u slučaju razoročenja pripisuje kamata predviđena za dostignuti period oročenja, saopštila je da banka.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com