Novosti online

Стефан Капичић на црвеном тепиху са Рајаном Рејнолдсом

Премијери холивудског филма „Дедпул” прексиноћ у Њујорку присуствовао је и српски глумац Стефан Капичић, који је у овој акцији позајмио глас јунаку Колосусу, ветерану чувеног „Иксмен” серијала. Наш глумац, иначе страствени обожавалац Марвелових стрипова „Иксмен”, у филму је озвучио руског мутанта, који му је један од омиљених јунака.

Капичић је прошетао црвеним тепихом, позирао многобројним фото-репортерима, давао интервјуе и поново се сусрео се са колегама са снимања, холивудском звездом Рајаном Рејнолдсом и колегама глумцима Едом Скироном, Ти Џеј Милером и Мореном Бачарин која је у поодмаклој трудноћи.

– Снимао сам и раније у Америци, имао сам више од 80 улога на ТВ, филму и у позоришту, али осећај да сам део Марвеловог универзума, као Колосус, је невероватан – изјавио је Капичић који је играо у популарним америчким ТВ серијама „24”, „Бројеви” и „Јединица”, у филму „Велико чудо” са Дру Баримур, а у Србији је снимао такође холивудску продукцију „Браћа Блум” са Едријаном Бродијем.

За филм „Дедпул” наш глумац каже да је редитељ Тим Милер имао идеју да Колосус буде јачи и већи од свих осталих ликова, тако да им је за те кадрове био потребан изузетно висок глумац.

– Хтео је да Колосус буде виши од два метра, а ја сам висок 193 центиметра, тако да су користили каскадера дублера због његове висине. Милер је такође хтео да Колосус звучи што је ближе могуће његовом пореклу у стрипу, што значи да је морао да има типичан руски акценат. Мој глас се уклапао у његову визију Колосуса и мој лик говори о његовој прошлости док је био Пјотр Распућин – објаснио је глумац, звезда домаћих филмова „Чарлстон за Огњенку” и „Бићемо прваци света”, који већ дуже време гради и каријеру у Холивуду.

Насловну ролу у „Дедпулу”, неконвенционалног Марвеловог антихероја, глуми Рајан Рејнолдс. Са врло траженом холивудском звездом, миљеником женског дела публике, Капичић је добро сарађивао:

– Рад са њим је било фантастично искуство и његове идеје и сугестије су ми много помогле.

Филм „Дедпул” биће приказиван у нашим биоскопима од 11. фебруара, а прати невероватну причу о бившем оперативцу специјалних јединица – плаћенику Вејду Вилсону. После лажних ригорозних експеримената Вејд стиче натприродну моћ исцељења и претвара се у свој алтер-его Дедпула. Убрзо, неуништиви антихерој на ивици разума, са новим способностима и смртоносним смислом за хумор, почиње да трага за људима који су му замало уништили живот.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh