Politika

Stefanović: Debakl opozicije

sns nebojša stefanović naprednjaciFoto: Tanjug, Sava Radovanović

„Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima“, rekao je Stefanović na konferenciji za novianre u sedištu SNS.

On je rekao da se ispred sedišta RIK u Beogradu okupilo oko 1.700 ljudi, koji su, kaže, organizovano autobusima došli iz Kraljeva, Pančeva i drugih gradova Srbije.

„Toliko su mogli da se okupe Pajtić, Tadić, Jovanović, Radulović, Obradović, Petrović, Veselinović, ali i Mladen Obradović, Nikola Sandulović …. Kad oduzmete sve te sjajne veličine, zapitam se koliko je naroda uopšte bilo tamo“, rekao je Stefanović.

On je naveo da su se okupili oni koji su za i koji su protiv NATO, oni koji su protiv otvaranja fabrika, kao i oni koji su pljačkali od hendikepirane dece, i koji su Srbiju doveli do ivice bankrota.

“Svi oni su se okupili tamo i nisu nam rekli ništa. Svaka reč je bila laž”, kazao je Stefanović.

„Oni su krali na izborima i tako se ponašali i zato misle da će se svi ponašati kao oni“, rekao je Stefanović i upitao Bojana Pajtića na kom je to mestu navodno glasao čovek koji ima više od 100 godina.

“Tražimo da nam Pajtić pokaže gde je to glasao čovek koji je imao 144 godine i da nam pokaže biračko mesto i da li su tamo bili kontrolori DS ili drugih stranaka. Tvrdimo da se tako nešto nije dogodilo. Tražimo da prihvate činjenicu da su pretpreli žestok poraz”, istakao je potpredsednik SNS.

Stefanović je rekao da je bilo i pljački na Vračaru. “Žao mi je što su Vračarci glasali za te stranke… Oni imaju jedva za jednog odbornika više nego naša lista… Što se tiče Vračara, imaju konfornu većinu i neka naprave vlast”, rekao je Stefanović.

Za razliku do njih, Aleksandar Vučić se ponaša 20 puta poštenije, on hoće da demokratsti vlada, a on i bi samo da vrate sve privilegije, dodao je Stefanović, poručivši: „Nećemo im to dozvoliti“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh