Gradovi

Stefanović i ambasador Irana o saradnji policija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Islamske Republike Iran u Srbiji Madžidom Fahim Purom, sa kojim je razgovarao o unapređenju policijske saradnje koja bi u dogledno vreme bila ozvaničena potpisivanjem sporazuma.

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Islamske Republike Iran u Srbiji Madžidom Fahim Purom, sa kojim je razgovarao o unapređenju policijske saradnje koja bi u dogledno vreme bila ozvaničena potpisivanjem sporazuma.

„Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti da potpišemo sporazum o policijskoj saradnji, koji bi doprineo jačanju prijateljskih odnosa dveju zemalja“, rekao je ministar Stefanović.

Ambasador Fahim Pur, navodi se u saopštenju MUP, pohvalio je Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova za preduzete aktivnosti na rešavanju migrantske krize i istakao da je Srbija prepoznata kao zemlja koja na human način tretira migrante.

Ministar i ambasador su razgovarali i o posvećenosti dve zemlje u borbi protiv terorizma, sajber kriminala i drugih vidova kriminala.

Preview

MADZID FAHIM PUR

Slide

MADZID FAHIM PUR I NEBOJSA STEFANOVIC

Slide

NEBOJSA STEFANOVIC

MADZID FAHIM PUR

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh