• Gradovi

  Stefanović: Lažna levica svaki put izneverila

  U Srbiji postoji otreba za jednakošću, solidarnošću, socijalnom pravdom i socijalnom državom, ali problem je što su oni koji su se predstavljali kao levica svaki put okrenuli leđa radnicima, poručio je danas predsednik Levice Srbije Borko Stefanović. Stefanović je, posle polaganja venaca na spomenik vođi socijalističkog pokreta u Kraljevini Srbiji Dimitriju Tucoviću na Trgu Slavija, rekao da je u svetu rada u Srbiji situacija veoma teška.

  BEOGRAD – U Srbiji postoji otreba za jednakošću, solidarnošću, socijalnom pravdom i socijalnom državom, ali problem je što su oni koji su se predstavljali kao levica svaki put okrenuli leđa radnicima, poručio je danas predsednik Levice Srbije Borko Stefanović.

  Stefanović je, posle polaganja venaca na spomenik vođi socijalističkog pokreta u Kraljevini Srbiji Dimitriju Tucoviću na Trgu Slavija, rekao da je u svetu rada u Srbiji situacija veoma teška.

  „Niko se ne pridržava Zakona o radu, zamrlo je sindikalno organizovanje, jer njihove vođe prave stalne kompromise sa vlašću, ko god je na vlasti“, rekao je Stefanović.

  Prema njegovim rečima, perspektiva levice u Srbiji je dobra, mada to građani, rekao je, nisu prepoznali.

  Stefanović je istakao i da u Srbiji danas niko ne obeležava Prvi maj – sindikati zbog Uskrsa, a od partija leve orijentacije postoje samo Levica Srbije i Socijaldemokratska unija (SDU), dok su ostalo partije „lažne levice“.

  Preview

  BORKO STEFANOVIC

  Slide

  BORKO STEFANOVIC

  Slide

  BORKO STEFANOVIC

  Slide

  BORKO STEFANOVIC

  Slide

  BORKO STEFANOVIC

  Slide

  BORKO STEFANOVIC

  BORKO STEFANOVIC

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com