Gradovi

Stefanović: Levica Srbije nikoga neće vući za rukav

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović najavio je danas da će taj pokret u narednih sedam do deset dana imati razgovore sa manjinskim strankama i sindikatima, dodajući da je taj pokret spreman za razgovore sa svima koji dele iste programske pravce.

BEOGRAD – Lider Levice Srbije Borislav Stefanović najavio je danas da će taj pokret u narednih sedam do deset dana imati razgovore sa manjinskim strankama i sindikatima, dodajući da je taj pokret spreman za razgovore sa svima koji dele iste programske pravce.

“Mislim da to otprilike zaokružuje ono što je u ovom trenutku moguće da se organizuje u našoj opoziciji. Mislim na novu opoziciju, a to Levica Srbije svakako jeste”, rekao je Stefanović novinarima u Skupštini.

Stefanović je istakao da je Levica Srbije otvorena za sve razgovore, uključujući i kontrolu izbora i sprečavanje krađe. Podseća da je taj pokret najnoviji na političkoj sceni i smatra da je najbrže rastuća opoziciona snaga, koja je postala adresa za one koji se, kako je rekao, ne nalaze u “tradicionalnim podelama na političkoj sceni”.

“Ne radimo ništa iz očajanja, nikoga ne vučemo za rukav, tako da ko deli sa nama programske i ideološke pravce i razmišljanja, svakako je dobrodošao, ko nije, želim im sve najbolje“, poručio je Stefanović.

FOTO Tanjug, O. Toskić

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh