• Hronika

  Stefanović: Motiv ubistva nije sport, već imovinski odnosi

  BEOGRAD – Motiv napada na jednog od vođa navijača Partizana Alena Kostića, koji je danas preminuo od zadobijenih povreda, nije se ticao sporta već njegovog ličnog sukoba zbog neraščicćenih imovinskih računa sa osumnjičenim za napad Nikolom Elezovićem, koji je uhapšen dva sata nakon napada.

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je gostujući na televiziji Pink da taj sukob bije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe, već se radilo o personalnom sukobu vezanom za imovinske odnose povodom oštećenja vozila.

  “Nije plaćena šteta za oštećenje tog vozila i nažalost izvršilac je prvo ranio A.K, koji je od zadobijeh povreda preminuo”, rekao je Stefanović.

  Prema njegovim rečima, osumnjičeni za ubistvo je ranije bio osuđivan i bio je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, a imao je veze i sa narko trafikingom.

  On je pohvalio rad policije koja je za manje od dva sata identifikovala i pronašla napadača i zahvalio građanima na pomoći i podršci u radu policije.

  Napomenuo je da su u akciju hapšenja bili uključeni pored kriminalisticke poliije Beograda, Interventna policija, Policijska brigada i Antiteroristička jedinica.

  “Njihovim dobrim i sinhronizovanim radom brzo i bez posledica po građane osumnjičeni je priveen i određen mu je pritvor”, naveo je Stefanović.

  Alen Kostić (31) preminuio je u Urgentnom centru od povreda koje je zadobio juče u pucnjavi u Rakovičkoj ulici u Železniku.

  Dva sata nakon obračuna polica je u saradnji sa građanima identifikovala i uhapsila Nikolu Elezovića (25) zbog sumnje da je pucao iz automatskog oružja i teško ranio Kostića, prenela je televizija Pink.

  Foto Tanjug/ D. Stanković, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com