Gradovi

Stefanović: Nikad nisam učestvovao u praćenju novinara

Stefanović o praćenju novinara

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nikad nije učestovao u nezakonitom praćenju novinara, da tužilaštvo radi svoj posao i da će sačekati rezultate istrage, ali i insistirati da odgovaraju oni koji su ga lažno optužili.

„Tužilaštvo radi svoj posao i sačekaćemo rezultete istrage da vidimo da li su optužbe potkrepljene bilo kakvim dokazima. Ja vam kažem da nikad u životu nisam učestovao u tome, a insistiraću da odgovaraju oni koji su me lažno optužili, jer takav je zakon“, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Upitan da prokomenariše navode medija da MUP prati 12 novinara, ministar je rekao i da su takvi navodi deo kampanje koja ima za cilj da rukovodstvo MUP predstavi kao ljude koji rade nešto nečasno i nezakonito.

„Ne mogu više da komentarišem, odlučio sam da odgovaram samo na ono što je ozbiljno i potkrepljeno dokazima“, rekao je Stefanović.

On je istakao da očekuje i da oni koji iznose informacije, kad se ispostave kao netačne, odgovaraju.

„Ne možete nekome da stavljate nešto na teret jer vam je zanimljivo i zabavno, a kad ne možete da potkrepite činjenicama, onda ništa, a treba da ostane stigma na nama za nešto što nikad nismo radili“, rekao je Stefanović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh