• Južna Srbija

  Stefanu Miladinoviću (3) zakazana operacija na klinici Olgahospital

  STEFANTrogodisnjeg Nišliju  Stefana Miladinovića očekuje zakazana operacija na klinici Olgahospital.

  Poslednja vest koju su roditelji objavili jeste da će ministarstvo zdravlja Srbije pokriti troškove lečenja u Štutgartu.

  Stefanu je trenutno u devetom ciklusu hemioterapije, a njegova druga operacija je zakazana za 6. jul.

  Od lečenja u ovoj vrhunskoj ustanovi očekuje se puno, ali ono što će roditeljima i ovom hrabrom mališanu olakšati ovu tešku borbu jeste odluka ministarstva zdravlja da plati troškole lečenja.

  “Ministarstvo zdravlja Republike Srbije donelo je i dostavilo odluku da će finansirati lečenje i operaciju u Stutgartu.stefanovo vece 2_plakat

   

  Odluka je doneta kada smo mi već započeli lečenje, ali za ovakve stvari nikad nije kasno.

  Zahvaljujemo se ministarstvu zdravlja i svima koji su doprineli da se donese ovakva odluka, koja će nam nesumnjivo olakšati i dalje Stefanovo lečenje”, napisao je otac malog Stefana dr Zoran Miladinović.

  Bolnica u Štutgartu gde se Miladinovići trenutno nalaze je referentna, specijalizovana ustanova za lečenje sarkoma kod dece u Evropi, to daje nadu svima da će Stefan da nam se u Niš vrati izlečen.

  Nedavno je za lečenje trogodišnjeg Nišlije prikupljeno 57 hiljada evra, preko mnogih akcija koje su pokrenule Nišlije i ljudi iz čitave Srbije.

  Roditelji malog Stefana često su se zahvaljivali ljudima koji su pomogli: prijateljima, rodbini, kolegama, pojedincima, privatnim firmama, javnim preduzećima, vrtićima, školama, fakultetima, zdravstvenim i kulturnim ustanovama, umetnicima, slikarima iz cele Srbije, Vojsci Srbije, medijima, na pomoći i podršci tokom Stefanovog lečenja. Posebnu zahvalnost roditelji duguju lekarima odeljenja Dečije hematoonkologije u Kliničkom centru Niš.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com