Gradovi

Stigao prvi trejler za film „Procep“ Dejana Zečevića

BEOGRAD – Objavljen je prvi trejler novog filma reditelja Dejana Zečevića „Procep“, koji će premijerno biti prikazan 6. marta u Sava Centru, u okviru 44. Festa.

Uzbudljivi naučno-fantastični triler će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 28. aprila, najavio je distributer „Taramaunt“.

Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić, kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Prema sinopsisu, Liz Vejd, agent CIA, koja je „spavač“ u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada.

Kada stignu na lokaciju, otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta.

Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa. Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva.

Film su producirale kuće „Viktorija Film“, „More in Group“, „BBO Star“, „Talking Wolf Productions“, „Media plus“ i „Digitalkraft“.

Scenario su napisali Beri Keting i Milan Konjević, producenti su Marko Jocić, Milan Todorović, Slobodan Čiča, Ivan Pribićević, Goran Đikić, T. J. Čang.

Foto Tanjug/Z.Žestić, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh