• Gradovi

  Šutanovac: DS okupirana programom za Beograd a ne izbornim kolonama

  Lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da je DS preokupirana programom za beogradske izbore a ne kolonama u kojima će se na njih izaći.

  Šutanovac je za list Politika od srede, 2. avgusta, rekao da je DS „preokupirana planom i programom razvoja Beograda u naredne četiri godine“.

  „Za DS Beograd nisu mostovi, fontane, betoni, asfalt, već ljudi i mi želimo bolji kvalitet i standard života Beogradjana koji će omogućiti da Beograd opet bude svet“, rekao je Šutanovac.

  On je rekao i da DS-u „nije preokupacija pitanje kolona za izbore, već program“, jer kako je naveo „nije dovoljno samo biti protiv ove loše vlasti“ već „morate imati rešenja“.

  „Što se tiče nedoumica ko će nam se pridružiti i s kim ćemo na izbore, gotovo je izvesno da je to pokret Saše Jakovića, očekujemo i SDS, a videćemo ko će se tu još priključiti“, rekao je lider DS.

  Beogradski izbori, u redovnom terminu moraju biti održani na proleće naredne godine, a pojedini mediji najavljuju mogućnost održavanja vanrednih izbora u 2017. godini.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com