• Hronika

  Sve verzije o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

  Jelena Marjanović pevačica granda borčaFoto: MUP Srbije

  Šta je prava istina ne zna se, ali svakodnevno se stvara po nekoliko scenarija o samom ubistvu i potencijalnim ubicama.

  Od početka su na „meti“ raznih „izvora iz istrage“ članovi njene porodice, a u moru informacija, neke su počele i da se ponavljaju, kao što su vesti o DNK tragovima uzetim s Jelenine trenerke. Jedna od poslednjih vesti je da je Jelenin ubica pronađen obešen u Borči, međutim policija to nije potvrdila.

  Većina informacija je nepotpuna i nepotrvđena, a tim povodom se ranije oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović:

  „Nekada bude ‘zabavno’ kada pročitam u medijima šta se sve objavljuje o tim slučajevima. To uglavnom nije tačno, ali drago mi je da ozbiljne informacije ne cure iz policije“, rekao je Stefanović.

  Iako je hapšenje ubistva uveliko bilo najavljivano, kao i da je ubica identifikovan, i da se svaki čas očekuje njegovo ili njeno pritvaranje, istraga se ipak nastavlja i nema naznaka kada bi osumnjičeni mogao da bude pronađen.

  Sve verzije o ubistvu pevačice Jelene MarjanovićSve verzije o ubistvu pevačice Jelene MarjanovićSve verzije o ubistvu pevačice Jelene MarjanovićSve verzije o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

  Hronologija:

  Nestala je u 2. aprila u subotu u Borči.

  – Policija je 3. aprila našla telo pevačice na nasipu u Borči, a članove porodice privela na informativni razgovor.

  Na obdukciji tela pevačice Jelene Marjanović utvrđeno je da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Muž Zoran Marjanović otišao na poligraf i zadržan u pritvoru.

  – Zoran je pušten iz pritvora 5. aprila. Policija detaljno ispitivala njegov automobil.

  – DNK tragovi pronađeni na mestu zločina i ispod Jeleninih noktiju poslati na analizu.

  – Pevačica Nada Topčagić saslušana u policiji o pretnjama ubijenoj Jeleni Marjanović

  – Policija je 8. aprila krenula da intenzivno traga za N.R., mladićem zvani Vihor, iz Borče kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubitsvu pevačice. Vihor je nakon nekoliko dana uhapšen u Bosni i Hercegovini, i navodno, kako se ispostavilo, nema nikakve veze s ubistvom. On je prošao poligraf i oslobođen je.

  – Beogradska policija saslušala je staricu Radu B. iz Borče u istrazi ubistva. Baka je navodno videla ubicu.

  – Policija krenula u intenzivnu pretragu nasipa u Crvenki 12. aprila. Ekipe forenzičara i policijskih inspektora pokušali su da nađu tragove na mestu zločina. Tada je pronađena čizma.

  – Izvor iz bezbednosnih službi tvrdi da je Jelenino ubistvo bilo planirano. On navodi da određeni detalji ukazuju da je reč o delu psihopate koga je Jelena Marjanović poznavala.

  – Najbliži članovi porodice ubijene Jelene, prema policijskim izvorima, navodno nisu govorili istinu o svom kretanju 2. aprila, kada je pevačica brutalno ubijena. Moguće i da je pevačica ubijena na drugom mestu.

  – Beogradska policija isušuje kanal u Borči na mestu ubistva pevačice Jelene Marjanović. Inspektori „češljali“ i kuću Marjanovića iz koje je odnet tepih, kao i dve kese.

  – Jedna od verzija ubistva koja se pojavila 15. aprila je da je pevačicu ubio robijaš iz Zabele. međuvremenu saslušana bivša supruga Jeleninog muža Zorana Marjanovića.

  – I Jelenin dever navodno pod istragom zbog sumnje da prikriva informacije.

  – Patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

  – Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se temeljno pripremali za likvidaciju Jelene Krsmanović Marjanović, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi, naveli su izvori iz policije.

  – Policija je navodno utvrdila da je pevačica ubijena sedam minuta pošto je obavila telefonski razgovor.

  – Beogradski mediji javili su 19. aprila da je Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice, u noći posle njenog ubistva izbacio je iz porodične kuće nekoliko velikih crnih kesa punih stvari.

  – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 20. aprila da će ubica pevačice biti uhapšen u roku od 48 sati.

  – Detaljno pretresena još jedna kuća u delu naselja Crvenka, ispitani svi vlasnici crnih motocikala.

  – Beogradska policija nije isključila mogućnost da je predmet kojim je ubijena Jelena Marjanović bačen u rukavac Dunava, i to u močvaru koja se nalazi sa suprotne strane nasipa na kome je pronađeno njeno telo.

  – Policija je veštačenjem stvari odnetih iz kući Marjanovića navodno utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom.

  – Beogradska policija traga za vlasnikom plavog automobila, koji je na dan zločina snimljen nedaleko od mesta na kojem je pronađena mrtva pevačica.

  – Tokom istrage ubistva pevačice u MUP­ u Ulici 29. novembra privedeno je desetak ljudi iz Crvenke koji imaju dosije.

  – Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović dala je izjavu policiji 26. aprila i vratila se kući. Mediji prenose nezvanična saznanja da je prošla poligrafsko ispitivanje.

  – Policija, po nalogu Tužilaštva, na osnovu podataka s baznih stanica iz sistema mobilne telefonije, proverava vlasnike svih brojeva telefona koji su 2. aprila u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović bili kod nasipa u naselju Crvenka.

  – Policajci meštanima pokazivali slike mladića starog oko 30 godina koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena Jelena, a traga se i za starijim modelom BMW plave boje.

  – Istraga svirepog ubistva nastavlja se proverom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića.

  – Policija počela da ispituje i ljude bliske njenom suprugu Zoranu Marjanoviću. Navodno u ubistvo umešan narko-klan s Karaburme.

  – Razmatra se mogućnost da se raspiše nagrada za informaciju koja bi otkrila ubicu Jelene Marjanović.

  – Protiv supruga ubijene pevačice Zorana, svekra Vladimira i devera Miloša ne postoji nikakav proces, ali im je zbog istrage savetovano da ipak ne napuštaju porodični dom.

  – Na trenerci koju je pevačica Jelena Marjanović nosila u trenutku ubistva, forenzičari su našli tragove ženskog DNK koji ne pripada njoj. Kasnije utvrđeno da je to svekrvin DNK.

  – Laza Popović iz Crvenke tvrdi da je video Marjanoviće pre brutalnog ubistva i da su sve troje džogirali.

  – Operativci beogradske policije u istrazi brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, tragaju i za čovekom koji je pre desetak godina motkom usmrtio jednu staricu u Borči, u blizini mesta gde je pronađeno telo pevačice.

  – I ZA KRAJ: JELENIN UBICA NAĐEN OBEŠEN!? – Kriminalac iz Borče čiji identitet policija nije saopštila, pronađen je obešen u svojoj kući, a inspektori proveravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com