Gradovi

Šveđani stižu u Vrnjačku Banju

BEOGRAD – Promocija spa centra „Merkur“ iz Vrnjačke Banje i nacionalne avio-kompanije Er Srbija, održana u Junajted spejs konferens centru u Stokholmu, izazvala je veliko interesovanje švedskih turističkih poslenika i kompanija za tu srpsku kraljevsku banju kao turističku destinaciju.

Kako je saopšteno danas iz Specijalne bolnice „Merkur“, promociji održanoj u organizaciji švedsko-srpskogh poslovnog saveta i Ambasade Srbije u Stokholmu, prisustvovalo je više od 30 turističkih agencija, turističkih novinara i predstavnika švedskih kompanija, koji planiraju da šalju svoje radnike u Srbiju.

Pored prezentacije komparativnih prednosti „Merkura“, održani su i bilateralni sastanci sa predstavnicima švedskih agencija za kulturni, zdravstveni, spa i seniorski turizam u Malmeu i Stokhlomu.

Među njima su bili i najveći tur-operateri, kao što su TUI Nrdik, Skandorama, Grandturs, Travel-eskperts, M&N Travel, Egencia i Reseskaparna.

Er Srbija je, kako se navodi u saopštenju, pokazala izuzetnu zainteresovanost da kroz ovaj, do sada malo korišćen model, poveća broj putnika koje prevozi iz te nordijske zemlje u Srbiju.

Foto Tanjug/ M.Ivanović, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh