• Gradovi

  SZS: Hitno formalno razrešiti dužnosti Milutina Jeličića Jutku ili dolazimo u Brus

   

   

  Savez za Srbiju zatražio je danas od predsednika Skupštine opštine Brus da u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu tog tela na kojoj će dosadašnji predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka formalno biti razrešen dužnosti, navodeći da će u protivnom organizovati dolazak u Brus u roku od sedam dana.

  Savez je ocenio da Jeličićeva ostavka koju je, kako je rekao u pisanoj formi podneo 11. marta, „velika pobeda svih gradjana koji mesecima protestuju širom Srbije protiv režima sačinjenog od raznoraznih Jutki“.

  „Nasilnik iz Brusa Milutin Jeličić Jutka i njegov zaštitnik Aleksandar Vučić u strahu su od sutrašnjeg okupljanja gradjana, pa je Jeličić podneo ostavku. Četrnaest dana je ćutao verujući da će moći da prevari gradjane Srbije. Shvativši da od toga nema ništa, danas je saopštio i slagao da je ostavku podneo pre dva dana, ne objasnivši zašto o tome tada nije obavestio javnost“, naveo je Savez za Srbiju.

  Savez za Srbiju najavio je i da će u ponedeljak u podne zajedno sa ostalim potpisnicima Sporazuma sa narodom održati skup ispred zgrade opštine Grocka zato što, kako su naveli, Dragoljub Simonović „predsednik beogradske opštine Grocka i naručilac ubistva novinara Milana Jovanovića, još uvek nije podneo ostavku“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com