Gradovi

Tadić, Jovanović, Čanak…: Nismo bliže dogovoru

BEOGRAD – Boris Tadić, Čedomir Jovanović i lideri LSV, NPS i ZS saopštili su večeras da opozicija posle današnjeg sastanka nije ništa bliže zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Par sati ranije, po završetku sastanka kasno popodne, lider DS Bojan Pajtić izjavio je novinarima da je opozicija blizu odluke da zajedno nastupi na vanrednim parlamentarnim izborima.

„Nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka. Nakon sastanka jasnija su nam razmišljanja predstavnika opozicije koji su bili prisutni, ali nažalost nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka“, saopštile su večeras – SDS, LDP, LSV, NPS i ZS.

SDS Borisa Tadića, LDP Čedomira Jovanovića, LSV Nenada Čanka, Narodni pokret Srbije koji predvodi Mirosav Aleksić i Zajedno za Srbiju čiji je lider Dušan Petrović u zajedničkom saopštenju izrazile su žaljenje što su predstavnici opozicije ostali na početnim pozicijama i pozvali DS da 22. januara dođu na nastavak današnjih razgovora kako bi eventualno bio dogovoren način izlaska na izbore.

Pet stranaka zamerilo je Pajtiću što se nije ranije odazvao njihovom pozivu za sličan sastanak, čime je kako smatraju, izgubljeno gotovo pola godine.Foto Tanjug/R.Prelić

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh