Novosti online

Тадић: Нећемо са СНС, ко то прича ради за Вучића

Лидер Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић поновио је данас да та странка неће ући и владу са Српском напредном странком (СНС) и да сви који то говоре раде за лидера напредњака Александра Вучића. Он је новинарима пред почетак седнице Главног одбора СДС-а рекао да та странка креће у кампању и да ће током дана или сутра завршити разговоре са традиционалним партнерима и још неким странкама са којима су ушли у преговоре.

Тадић је истакао да су са најбољом могућном намером преговарали са другим опозиционим странкама о формирању заједничке листе, али да преговори нису прекинути њиховом вољом. „Текстови који се појављују накнадно о томе да смо Чедонир Јовановић и ја претили да преузмемо ДС су лажни, користе власти и то пласирају режимски медији”, рекао је Тадић.

Наводео је и да није тачно да су се у преговорима борили за личне позиције, већ за опште принципе. „Сви који кажу да смо то радили лажу, обмањују грађане и раде у корист Вучића”, нагласио је лидер СДС. На питање шта је са странком Ненанса Чанка, Тадић је рекао да се данас и сутра завршавају разговори са том странком и да ће јавност бити обавештена о свему.

Према његовим речима, у друштву влада тешка атмосфера, што доводи до пада инвестиција и лошијег нивоа живота, а СДС ће се борити за „победнички резултат, а то је онај којим утиче на социјалне и политичке токове у Србији”.

Танјуг

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh