• Sport

  TAMARA MIHAJLOVIĆ UČILA OD TONIJA NADALA I ALBERTA KASTELANIJA

   

  Nakon teniserske karijere, Tamara Mihajlović je krenula trenerskim putem i sada je deo trenerskog tima Teniske akademije Živković (TAŽ).

  Tamara je u TAŽ-u zadužena za rad sa najmlađima, a nedavno se vratila sa usavršavanja, bogatija za trenersku licencu međunarodnog karaktera i zvanje „international coach“.

  Tamara Mihajlović je tokom poslednje nedelje oktobra bila deo međunarodnog trenerskog kursa u Bosni. Kurs je organizovala GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association) u Olimpijskom komitetu u Sarajevu, a predavači su bili Alberto Kastelani i Toni Nadal.

  Alberto Kastelani je predsednik GPTCA, ali i nekadašnji trener Janka Tipsarevića i Ive Karlovića, a trenutno radi sa Damirom Džumhurom. Alberto je i mentalni trener, ali i profesor sportske psihologije na fakultetu u Peruđi. Toni Nadal, široj javnosti poznatiji, je trener i stric čuvenog teniskog asa Rafaela Nadala.

  Kurs je okupio veliki broj trenera, pretežno iz regiona, a sastojao se od teoretskog dela sa svim novinama iz sveta tenisa i pokaznim praktičnim delom na terenu.

  Ova međunarodna licenca je dokaz kontinuiranog rada na polju usavršavanja trenerskog tima Teniske akademije Živković i pokazatelj da se u radu sa teniserima i teniserkama primenjuju svetski standardi.

  Tamari će ova licenca otvoriti vrata međunarodne teniske scene.

  LJ.P.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com