BG

Telekom pozvao Junajted grupu da nastave pregovore

 

 

Kompanija Telekom Srbija je danas pozvala „Junajted grupu“ da nastave pregovore o emitovanju njenih kanala.

U saopštenju je Telekom naveo da je formirao tim za pregovore sa Junajtedom, i da očekuje da ga Junajted u najkraćem roku obavesti o terminu kada bi razgovori mogli da se nastave.

„Još jednom zamolili smo Junajted grupu da do okončanja pregovora omogući kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, Radijus vektoru i Kopernikus tehnolodži, a koji su deo grupacije Telekoma Srbija, da nastave sa distribucijom njenih programa u skladu s ugovorom koji je bio na snazi do 31. decembra 2019. godine“, piše u saopštenju Telekoma.

Ta kompanija smatra da je to najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih njenih korisnika i da „ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu“.

„Naša želja je da postignemo dogovor o novom ugovoru što pre i na obostrano zadovoljstvo“, naveo je Telekom čiji kablovski operatori od 17. januara ne emituju programe Junajted grupe sa obrazloženjem da su ponudjeni nepovoljniji uslovi nego što su bili do kraja prošle godine.

„Junated grupa“ tvrdi da je ponudila iste uslove Telekomu i da država na štetu Junajteda omogućava Telekomu monopolski položaj i spečava emitovanje njene TV N1.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh