Gradovi

Terzić: Nismo osvojili titulu, a priča se o Ligi šampiona

BEOGRAD – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pozvao je na oprez sa pričom da crveno-beli još uvek nisu osvojili titulu, ali da će, ukoliko se to ostvari, glavni cilj biti plasman u Ligu šampiona.

„Moramo da budemo svesni da još nismo osvojili titulu. Hajde da najpre osvojimo i da se malo radujemo tituli. Šest godina je bila misaona imenica među navijačima Crvene zvezde, a sada se olako prelazi preko toga i svi pricaju o Ligi šampiona. Istina je da je Liga šampiona cilj svih nas koji radimo na tom projektu i svih navijača, ali to neće biti lak put“, rekao je Terzić za klupski sajt.

Terzić je dodao da bi bio zadovoljan i učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope naredne sezone.

Učinićemo sve, daćemo svoj maksimum da uđemo makar u Ligu Evrope jer to bi nam značilo ne samo kroz finansijske brojke, već i zbog radosti za armiju navijača. Ipak, idemo korak po korak“.

On je dodao da se uskoro očekuje potpis Vukašina Jovanovića za Zenit iz Sankt Peterburga.

„Jovanović se nalazi u Sankt Peterburgu na medicinskim pregledima. Juče smo usaglasali uslove, i danas, najkasnije sutra, potpisaće za Zenit“, jasan je bio Terzić, a potom se osvrnuo na status Džošue Parkera.

„Sa Kairatom smo dogovorili sve detalje oko Parkera, Zvezda bi dobila 50.000 evra za pozajmicu i još 150.000 evra, ukoliko bi hteli da ga otkupe. Parker je dobio izvanredne uslove takođe, 20.000 evra na potpisu i još 200.000 kroz platu. Međutim, Parker ima problem oko starateljstva nad sinom“, naveo je on.

Prema njegovim rečima transfer Parkera je za sada odložen zbog kompleksne situacije sa sudom u Londonu.

„On 22. februara ima suđenje u Londonu, a sud ga je uslovio daljinom boravka. Moraćemo da sačekamo još par dana dok se završi to ročište“, rekao je Terzić i dodao da za Vereda postoji interesovanje Astre Đurđu i Dinama iz Bukurešta.

„Vered se nije dogovorio oko svojih finanisijskih uslova i narednih dana rešićemo i njegov status“.

Foto Tanjug/D.Stanković, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh