Gradovi

Tigar donira gumene gumene čizme za ugrožena područja

PIROT – Kompanija Tigar a.d. odlučila je da donira po 100 pari gumenih čizama područjima ugroženim poplavama u opštinama Čačak, Lučani i Kraljevo, saopštila je danas ta kompanija.

Ova odluka doneta je na vanrednom kolegijumu Tigra zbog situacije izazvane poplavama i vremenskim nepogodama u Srbiji gde je u protekla tri dana u 16 opština u Srbiji proglašeno vanredno stanje, a poučena iskustvom iz 2014. godine, navodi se u saopšenju.

Menadžment Tigra je, kako se navodi, odlučio da će ove količine čizama biti dopremljene direktno ugroženom stanovništvu s obzirom na to da su tokom 2014. godine podmirene potrebe Sektora za vanredne situacije, MUP-a i Vojske Republike Srbije kada je donirano preko 13.000 pari čizama.

„Tigar a.d. kao društveno odgovorna kompanija još jednom želi da pokaže spremnost da ugroženom stanovništvu pomogne u teškoj situaciji koja je pogodila ova područja,“ saopštila je kompanija.

Donacija od 300 pari čizama krenula je put Čačka, Lučana i Kraljeva, tako da će preko neophodna gumena obuća tokom današnjeg dana biti dopremljena stanovništvu u ugroženim područjima vozilima kompanije Tigar.

Foto Tanjug, D. Peternek, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh