• Gradovi

  Tokom novogodišnje noći Vučević obišao dežurne službe

  NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je sa saradnicima noćas obišao Vatrogasnu jedinicu, Policijsku upravu Novi Sad i Službu hitne pomoći i zahvalio svima koji su dežurali i brinuli o bezbednosti i zdravlju građana.

  Vučević je zaposlenima u dežurnim službama pružio podršku i čestitao Novu godinu.

  „Želja nam je da u direktnom razgovoru pružimo podršku zaposlenima koji tokom novogodišnjih praznika rade pojačanim intezitetom u cilju očuvanja bezbednosti svih građana“, rekao je Vučević prilikom posete Vatrogasnoj brigadi, koju je obišao zajedno sa načelnikom Južnobačkog okruga Zoranom Miloševićem.

  Komandant vatrogasne spasilačke brigade Stojan Milovac tom prilikom je izvestio gradonačelnika da su tokom novogodišnje noći bile samo dve intervencije.

  Nakon Vatrogasne brigade Vučević je sa saradnicima obišao dežurni operativni centar novosadske policije, gde je rekao da je za vreme praznika koji podrazumevaju okupljanje velikog broja ljudi, prisutan pojačan rizik od narušavanja bezbednosti, te da je upravo zbog toga, Policija organizovala svoj rad u pojačanom kapacitetu i, kako je istakao, spremno je dočekala i ovu proslavu u centru Novog Sada.

  Zaposlenima u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Vučević je poželeo da imaju što manje intervencija kako u novogodišnjoj noći, tako i bilo kog drugog dana.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com