• Hronika

  ТРАГЕДИЈА КОД КОВАЧИЦЕ: НАСТРАДАЛЕ ТРИ ОСОБЕ

  Три особе, међу којима је и дете, погинуле су јуче око 17 часова у саобраћајној несрећи код Ковачице, а још један човек је теже повређен.

  Како сазнајемо у аутомобилу су се налазиле репрезентативке Србије у бодибилдингу и фитнесу М. Б. и Б. Ј. које су погинуле у овој тешкој саобраћајној несрећи у Ковачици. У Савезу Србије за бодибилдинг, кажу да су погинуле вишеструка првакиња државе и Балкана у фитнес категорији 16-годишња М. Б. и вишеструка првакиња државе и Балкана у физик категорији 48-годишња Б. Ј. Такође, у несрећи је погинула и Т. Б., мајка М. Б., док је њен отац тешко повређен.

  – Настрадала је девојчица (16) и две женске особе, а теже повреде је задобио мушкарац, возач – потврдили су у Хитној помоћи Ковачице.

  До судара у коме су учествовали аутомобил „фолксваген бора“ из Сомбора и камион „ман“ из Новог Пазара у Улици братства и јединства бб дошло је, како незванично сазнајемо, због тога што возач аутомобила није уступио првенство пролаза. У овом стравичном удесу три особе су на погинуле на месту судара.

  „Фолксваген“ је у потпуности уништен, док је незнатно боље прошао камион марке „ман“. Масивно возило „покупило“ је и демолирало и аутобуско стајалиште, пре него што се зауставило тик уз једну од кућа у Улици братства и јединства.

  – Нисам видео удес, али сам изненада зачуо стравичан ударац. Тек сам касније сазнао о чему се ради – рекао је репортерима „Новости“ Ј. М., мештанин Ковачице, који се у тренутку судара налазио у посети пријатељу, недалеко од места несреће. – Пошто је до несреће дошло на самој раскрсници, претпостављам да се једно од возила укључивало на главни пут, када је друго у пуној брзини налетело на њега.

  Иначе репрезентативке у бодибилдингу су се враћале са Светског првенства које је одржано у Румунији. Они су сви путовали, назад кући у Апатин, после учешћа на овом првенству.

  Полиција ће утврдити како је дошло до судара путничког возила и камиона у којем су погинуле три особе.

  БИЛА СПОРТИСТА ГОДИНЕ

  М. Б. је била чланица фитнес клуба Бим џим из Барајева, а проглашена је за најбољу младу спортисткињу Апатина за 2015. годину. Она је била шампионка Балкана за такмичарке до 16 година. Ту титулу је освојила на пролетос у Бару.

  Извор: Вечерње новости

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com