• Hronika

  Tragičan kraj oca i ćerke u Novom Kneževcu

  policija, stop policija, stop, ubistvo, nesreća, saobraćajna nesreća, policajci, policijska traka, ubistvo, smrt, poginuo, policija srbije,Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Oboje su okončali život u svom domu na periferiji, pod okolnostima koje još u potpunosti nisu rasvetljene. Jedno pored drugog sahranjeni su istog dana na mesnom rimokatoličkom groblju, pišu “Novosti”.

  Penzioner Jožef Popić (67), obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu u Novom Sadu je utvrđeno, preminuo je od strujnog udara dok se kupao. U prvi mah se pomislilo da se radi o zločinu, ali je tokom uviđaja takva mogućnost isključena.

  Smrt Andree Popić (35) još zvanično nije u potpunosti rasvetljena. Jedna od pretpostavki jeste da je devojka, shvativši šta se ocu dogodilo, sama sebi presudila tako što je, navodno, progutala veću količinu lekova. Po drugoj verziji, slušajući očevo dozivanje u pomoć, doživela je šok i srčani udar.

  Rezultati toksikološke analize, koji se čekaju, odgonetnuće ovu tajnu.

  Beživotna tela pronašli su policajci, kojima su se obratile prve komšije Popića, rekavši da Jožefa i Andreu danima ne viđaju. Jožef je redovno, u jutarnjim časovima, skoro u isto vreme, išao u prodavnicu po hleb i ostale namirnice.

  Ljudi su uočili da ga na ulici nema, kao ni njegove ćerke. Policijska patrola odmah je reagovala i u kući Popića naišla na stravičan prizor.

  Devojka je zatečena mrtva na podu u dnevnoj sobi. Na njenom telu nije bilo uočljivih tragova nasilja. Jožef je skončao u kupatilu, odmah uz vrata, koja su bila zaključana – iznutra.

  Ta činjenica otvara mogućnost da je posle strujnog udara nesrećni čovek pokušao da se iskobelja iz kupatila, ali u tome nije uspeo.

  Njihova tela su, nezvanično saznajemo, bila u poluraspadnutom stanju, što upućuje na to da se tragedija dogodila pre nekoliko nedelja, pišu “Novosti”.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com