• Svetske Novosti

  Tramp: Skandal se nastavlja….

  VAŠINGTON – Najveći skandal u dosadašnjoj predsedničkoj kampanji Donalda Trampa još nije gotov – nakon snimaka iz 2005. u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašli novi snimci iz više intervjua u poslednje 23 godine, prenosi portal Indeks.hr.

  U snimcima razgovora s radio-voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Tramp kaže kako ga „nije briga“ da li zadovolji ženu s kojom spava, da je „rok trajanja“ za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje.

  „Nismo li svi? Jesmo li bebe?“, odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u utroje.

  Tramp je takođe opisao kako je na takmičenjima Mis junivers često znao da upadne u svlačionicu među gole takmičarke.

  Sa Sternom je razgovarao i o tome da li je mogao da spava sa princezom Dajanom, da li bi ostao sa svojom ženom da je unakažena u saobraćajnoj nesreći i ima li njegova ćerka Ivanka veštačke grudi.

  „Zapravo je uvek bila vrlo bujna“, komentarisao je Tramp njen izgled.

  U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melanija, koja je rekla da ona i Donald „imaju neverovatan seks jednom dnevno, nekad i češće“.

  Seks je inače česta tema Sternovih emisija. Dobar deo njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trampu je našao više nego voljnog sagovornika, piše „Vašington post“.

  Na pitanje o seksu sa takmičarkama Mis junivers, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu, Tramp je odbio da komentariše.

  Na temu vernosti, u intervjuu 1993. rekao je da je bio veran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

  Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloletnice.

   

  AP Photo/ Evan Vuči, File

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com