• Gradovi

  MALOLETNI MONSTRUMI: Tri dečaka od 12 godina zapalili beskućnika u Novom Sadu

   

  Slide

  Mesto gde je beskućnik zapaljen u Novom Sadu

   

   NOVI SAD – Tri dečaka zapalila su jednog beskućnika koji je nekoliko sati nakon toga preminuo od zadobijenih povreda, potvrđeno je danas Tanjugu u policijskoj upravi Novi Sad.

  Iz Policijske uprave u Novom Sadu rečeno je Tanjugu da su pojedini mediji pogrešno preneli da su juče rano ujutro zapaljena dva beskućnika jer je zapaljen jedan, a drugi je bio u istoj prostoriji ali nije ni zapaljen niti je zadobio povrede.

  Pored toga, iz PU Novi Sad poručuju da mediji čine još jednu grešku tako što dečake nazivaju maloletnicima, jer se, kako je pojašnjeno, ne radi o maloletnicima, već o deci uzrasta 12 godina koja nisu krivično odgovorna.

  U Kliničkom centru Vojvodine, gde je nesrećni bekućnik preminuo, Tanjugu je rečeno da je on dovezen u Urgentni centar sa izuzetno teškim povredama opasnim po život usled kojih je i preminuo.

  Mediji su ranije, pozivajući se na izvore u policiji preneli da su dečaci u dvorištu na Bulevaru oslobodenja 21 zapalili karton oko dušeka na kojem je ležao 52-godišnji beskućnik D.T.

  Vatra je zahvatila njegovu odeću, a od zadobijenih povreda je i pored prebacivanja u Urgentni centar, preminuo posle nekoliko sati.

  Policija je brzo identifikovala osumnjičene i u prisustvu roditelja, kao i radnika Centra za socijalni rad sa njima je obavljen razgovor.

  Policija će podneti krivičnu prijavu tužilaštvu, ali će ona verovatno biti odmah i odbačena, jer se radi o osobama koje po zakonu nisu krivično odgovorne, preneo je portal 021.rs.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com