• Sport

  TSS: Žao nam je zbog Anine odluke, ali ona će uvek ostati naša!

  „Ana Ivanović je saopštila da se povlači iz FED kup reprezentacije Srbije. Sportska diva, koja je mnogo dala srpskom tenisu, izazvala je time pomešana osećanja. Ne bismo bili pošteni kad bismo prenebregnuli čitav niz činjenica iz njene plodne karijere, kao to da je bila članica reprezentacije Srbije koja se izborila i takmičila u Svetskoj A grupi, osvojila titulu vicešampiona sveta u Fed kupu, bila broj 1 na WTA listi i podigla pehar na grend slemu Rolan Garos na pariskoj šljaci“, navodi se u saopštenju TSS.

  Iz TSS ističu da je Ana devojka kojom smo se sa razlogom ponosili i čijim smo se uspesima radovali.

  „Ona je i dalje naša Ana, kojoj je dovoljno pomenuti ime, bez prezimena, pa da cela Srbija zna o kome je reč. Zlatnim slovima ispisala je našu tenisku, ali i sportsku istoriju. Bila je dobar ambasador Srbije, te joj zato možemo reći samo jedno veliko hvala“, navode iz TSS i podsećaju na njen angažman u UNICEF-u u radu sa decom, pre svega kao promotor velike akcije „Škola bez nasilja“.

  Ujedno, TSS je odbacio navode pojedinih sredstava informisanja da se komunikacija sa Ivanovićem u poslednja dva meseca povodom njene namere da se povuče iz FED kup reprezentacije odnosila na odnos medija prema njoj.

  Ivanovićeva je posle 10 godina odlučila da se povuče iz reprezentacije i o tome je pismom obavestila TSS u kojem je navela da je tenis specifičan sport, da i druge teniserke povremeno izostaju iz FED kupa i da joj nije jasno zašto je u njenom slučaju došlo do negativne analize i zlonamernih komentara.

  „Za nekoga ko je uvek rado nastupao za reprezentaciju uvredljivo je da budem predstavljena kao neko ko ne želi da igra za svoju zemlju i zato je najbolje da se jednostavno povučem, stavim tačku na sve spekulacije, a time i dam šansu mlađim igračicama da stiču dragoceno iskustvo u Fed kupu“, istakla je Ivanovićeva.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com