Gradovi

Turizam Srbije na sajmu u Sofiji

BEOGRAD – Na sajmu turizma „Holiday&Spa Expo“ u Sofiji po peti put turističke potencijale predstaviće Srbija, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Sajam počinje sutra i trajaće do 13. februara, piše u saopštenju u kom se dodaje da će na štandu TOS nastupiti turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Novog Sada, Pirota, Babušnice, Knjaževca, Bele Palanke, Kruševca, Niša, Dimitrovgrada, sportsko turistički centar „Bajina Bašta“, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom banja-Lukovska banja, „Sokoterme“ Sokobanja.

Takođe, na štandu TOS će nastupiti i predstavnici turističke privrede, odnosno hoteli, Stara Planina, „Aqua star“ Kladovo, „Turist“ Kraljevo, „Šumarice“ Kragujevac, „MK Mountain Resort“, beogradske hotele „Belgrade City Hotel“, „Prag“, „Radišon Blu Old Mill“ i turistička agencija „Omniturs“.

Drugog dana sajma na štandu TOS-a, turistička organizacija Bele Palanke predstaviće svoju turističku ponudu, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, na sajmu će biti predstavljena mogućnost kratkih odmora u Srbiji, naročito gradova i opština koje se nalaze uz granicu sa Bugarskom, turistička ponuda Podunavlja, kao i posete mnogobrojnim manifestacijama, a naročito gastronomskim i kulturnim sadržajima.

Nastup predstavnika turizma Srbije biće propraćen i kasnije emitovan u TV emisiji „Srbija koju volim“, dodaje se u saopštenju.

foto Tanjug, Z. Žestić, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh