• Gradovi

  TV B92 od danas 02TV, nov program

  Televizija B92, posle 17 godina rada, danas će promeniti naziv u „O2TV“ i vizuelni identitet, dok će dosadašnji brend biti zadržan u okviru sajta B92.net, koji se neće menjati.

  Kako je navela ta beogradska medijska kuća u grčkom vlasništvu, u novu sezonu ući će pod novim nazivom i s novim programskim konceptom, odnosno „presvući će se u potpuno novo ruho“.

  Kako se dodaje, promena je nastupila jer su istraživanja pokazala da su ispitanici pozitivno ocenili promenu najavljenu u svim segmentima – vizuelnom, programskom i u samom nazivu.

  Buduća televizija imaće program obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz svetske produkcije a poznata TV-lica ostaće u timu, uz nove voditeljske snage. Neke od emisija po kojima je ova televizija bila poznata, poput „Kažiprsta“, više neće postojati.

  „Nakon uspešnog rebrendiranja i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala TV B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promena navika gledalaca“, najavila je prošle nedelje uprava te televizije.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com