• Gradovi

  U Beogradu noćas veliki broj intervencija Hitne pomoći

  BEOGRAD – Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala dosta posla, sa 127 intervencija od kojih 35 na javnom mestu uključujući slučajeve alkoholisanih i tuče, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe povređene, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

  U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 11 minuta posle ponoći na uglu Beogradske i Njegoševe ulice povređene su dve osobe, koje su zbrinute na licu mesta i potom dalje transportovane.

  U 02.25 sati u Ulici Jovanke Radaković kod broja 68 lakše povrede je zadobio 35-godišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

  U Ulici Dr ivana Ribara, kod okretnice tramvaja, u 05.08 sati povređena je jedna osoba, koja je takođe prebačena u Urgentni centar.

  Od hroničnih bolesnika, tokom noći su se za pomoć javljali najviše hipertoničari, astmatičari, osobe sa bolovima u grudima, a bilo je i slučajeva alkoholisanih i tuča, dodala je Macura.

  Prema njenim rečima, juče je Hitna pomoć imala 128 intervencija od čega 50 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode.

  Foto Tanjug/D. Peternek, ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com