• Gradovi

  U Luizijani ubijena tri policajca, jedan napadač mrtav

   

  PreviewSlide

  Luizijani: Trojica policajaca su ubijena

   

   

  Slide

  U Luizijani ubijena tri policajca, jedan napadač mrtav

   

   

  Najmanje trojica policajaca su ubijena, a još trojica povređena u pucnjavi u Baton Ružu u američkoj saveznoj državi Luizijani, poprištu nedavnih protesta zbog nasilja policajaca nad Afroamerikancima, javili su američki mediji.

  BATON RUŽ – Najmanje trojica policajaca su ubijena, a još trojica povređena u pucnjavi u Baton Ružu u američkoj saveznoj državi Luizijani, poprištu nedavnih protesta zbog nasilja policajaca nad Afroamerikancima, javili su američki mediji.

  Prema rečima portparola lokalnog šerifa Kejsija Rejborna Hiksa, jedan napadač je ubijen, dok se veruje da su još dvojica u bekstvu, prenela je agencija AP.

  Policiji je uoči napada javljeno da „sumnjiva osoba hoda ulicom Erlajn Hajvej sa puškom u rukama“, otkrili su policijski izvori televizijskoj mreži Si-En-En.

  Po izlasku na lice mesta, policajci su upali u zasedu najmanje jednog napadača, izjavio je za NBC NJuz gradonačelnik Baton Ruža Kip Holden.

  Pucnjava se dogodila oko devet sati izjutra po lokalnom vremenu, a situacija je stavljena pod kontrolu do podneva, saopštila je kancelarija šerifa.

  Hiks je zamolio građane da policiji prijave bilo šta sumnjivo što primete na lokaciji na kojoj je došlo do pucnjave, a koja se nalazi samo kilometar i po od sedišta lokalne policije.

  U Baton Ružu su pre nedelju dana održani višednevni protesti protiv policijskog nasilja u tom i drugim američkim gradovima, nakon što su policajci pucali i ubili 37-godišnjeg Afroamerikanca, inače oca petoro dece.

  Na jednom od protesta povodom tog ubistva je u Dalasu napadač otvorio vatru na bele policajce koji su obezbeđivali protest i ubio petoricu.

  AP Photo/Max Becherer

  Preview

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

   

  Najmanje trojica policajaca su ubijena, a još trojica povređena u pucnjavi u Baton Ružu u američkoj saveznoj državi Luizijani, poprištu nedavnih protesta zbog nasilja policajaca nad Afroamerikancima, javili su američki mediji. Prema rečima portparola lokalnog šerifa Kejsija Rejborna Hiksa, jedan napadač je ubijen, dok se veruje da su još dvojica u bekstvu, prenela je agencija AP. AP Photo

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com