Gradovi

U pošiljkama tablete za potenciju i semenke marihuane

BEOGRAD – Carinici su u pošti Novi Sad, kontrolom poštanskih pošiljaka pristiglih iz Velike Britanije, Holandije i Indije, sprečili pokušaj krijumčarenja pošiljke tableta za potenciju kojih je bilo 6.700, kao i 52 semenke marihuane, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Sve pošiljke su u Srbiju stigle u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, a detaljno su ih pregledali carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja.

U pošiljci pristigloj iz Velike Britanije umesto prijavljenog suvenira, pronašli omot za „CD“ i u njemu 47 semenki marihuane na kojima je pisalo „Feminized Seeds“, „Royal Queen Seeds“, „Female Seeds“ i „Dinafem Seeds.“, a u onoj pristigloj iz Holandije još pet semenki.

Tablete za potenciju i to, 3.600 tableta leka „Tadacip“, 2.000 tableta „Kamagra“ i 1.100 tableta „Vega“ pristigle su iz Indije, a u dokumentaciji je bilo navedeno da se u pošiljci nalaze prazne kutije.

Carinici su u petak, 22. januara, u pošti Novi Sad sprečili pokušaj krijumčarenja više od 37 kilograma tableta za potenciju koje su takođe stigle u pošiljkama iz Indije.

Foto Uprava carina

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh