Novosti online

У Прибоју отворен регионални центар граничне полиције

Министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић, који је у Прибоју отворио регионални центар граничне полиције, изјавио је да ће инсистирати на још жешћој борби против шверца, саопштено је из МУП-а Србије.

„Захтевам од граничне полиције и на томе ћу инсистирати да борба против шверца буде много жешћа”, рекао је Стефановић истакавши да обезбеђивање бољих услова и простора за рад подразумева и боље резултате.

Министар је нагласио да свака паклица дувана, сваки колограм дувана у листу, или резаног дувана, који се илегално пренесе у Србију и прода без акцизе, значи неки километар пута мање, неку школу мање, објекат мање за школу, болницу, полицију…

Према његовим речима, отворени регионални центар у новој згради, који покрива читаву територију граничне линије Србије према Босни и Херцеговини и Црној Гори, и у који су пребачене и две станице полиције, омогућиће да полиција ефикасије ради и да има бољи контакт са грађанима, што је од посебне важности.

Истакавши да је у прибојској општини постигнут висок степен безбедности, Стефановић је рекао да ће отварање овог центра, у коме ће бити запослено око 100 људи, имати значаја и за општину Прибој. Министар полиције је најавио да ће се следеће недеље, после 15 година, бити отворен нови гранични прелаз Царево Поље на Увцу.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh