• Gradovi

  U SUBOTU OTVARANJE AKVA PARKA U DOLJEVCU

   

  SL 6Na kompleksu Akva parka u Doljevcu, uveliko traju pripreme koje predhode otvaranju sezone kupanja koja je kako kazu u Turistickoj organizaciji opstine Doljevac, koja inace rukovodi ovim kompleksom planirana za subotu 03.  juna sa pocetkom u 10.30.

  Toga dana, ulaz ce biti slobodan a Akva park ce kao I u predhodnoj sezoni raditi od 10h do 18h.

  Ono sto je novina ove sezone, jeste povecan kapacitet Akva parka za jos jedan bazen –Sandpool bazen čija  izgradnja uveliko traje.

  On ce kako kazu u TOOD-u  pored već postojećih, upotpuniti u toku leta ponudu ovog poznatog  mesta za rekreaciju velikog broja posetilaca iz razlicitih okruga, obzirom na to da se nalazi na tromedji gradova Nis, Leskovac I Prokuplje uz sami auto put E75 koji je mnogima koji planiraju odmor van Srbije usputna stanica na odmor I rekreaciju.DSC_0151

  Postojeći kompleks već sadrži četiri bazena i to jedan polurekreativni, onda prelivni,  jedan dečiji bazen, a posetiocima je posebno primamljiv  tobogan.

  U prelivnom bazenu, koji je  namenjen najmladjima, već postoje zanimljivi sadržaji, poput lopte koja stvara veštačke talase, kao i tzv. weet bubble.

  Prema informacijama koje smo dobili iz uTristicke organizacije opstine DOljevac,  novi bazen imaće površinu od 650 kvadrata, sa ostrvom u sredini, na kome ce se nalaziti deo mobilijara.

  Zavrsetak radova na novom bazenu planiran je za pocetak jula.

  Cena dnevne ulaznice za odrasle kostace 350 dinara, dok ce deca starosti do 7 godina kao I prosle sezone, biti oslobodjena placanja ulaznice za bazen.

  Takodje, posetiocima je na raspolaganju mesecna promo karta za Jun po ceni od 1500 dinara, kao I sezonska karta.

  Uz ovogodisnji moto Akva parka koji glasi ZA LETNJE OSVEZENJE IMAMO RESENJE, u subotu 03. Juna Akva park ce biti spreman za radnu sezonu.

  LJ.P.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com