• Gradovi

  U Trsteniku 11. protest Jedan od pet miliona

  Član Asocijacije slobodnih odbornika iz Kraljeva Jovan Nešović ocenio je večeras u Trsteniku na 11. protestu „Jedan od pet miliona“ da su institucije u Srbiji urušene, da podela vlasti više ne postoji i da sudovi sude po nalogu izvršne vlasti.

  „Danas se u Srbiji svakoga dana po nekoj porodici oduzme stan zato što nije u stanju da plati komunalije, ili zato što nije u stanju da otplati kredit. Izvršitelji idu po Srbiji i pljačkaju narod, a mi slušamo od predsednika (Srbije Aleksandra Vučića) kako živimo u zlatnom dobu“, rekao je Nešović, a preneli su organizatori.

  On je okupljenima na platou ispred zgrade Opštine Trstenik rekao da je opšte loše stanje u državi posledica nekompetentnih ljudi postavljenih na čelne pozicije i ponovio da su zahtevi svih protesta u Srbiji ostali isti ostavke predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i predsednice skupštine Maje Gojković.

  Otac osmoro dece, Trsteničanin Goran Ignjatović rekao je da institucije u Srbiji veća prava danas daju migrantima nego gradjanima Srbije.

  „Sa suprugom i osmoro dece živim u kući koja svakog trenutka može da se sruši zbog klizišta koje se aktiviralo. Institucije i vlast, iako svakodnevno govore o potrebi da se deca radjaju, problem moje višečlane porodice ne interesuje. Oni čak i ne odgovaraju na moje zahteve za razgovor“, rekao je Ignjatović.

  Protest je završen ispred zgrade Radio televizije Trstenik koja se sa više od 10 miliona dinara finansira iz lokalnog budžeta, a uprkos tome u njenom programu nema prostora za one koji misle drugačije, dodaje se u saopštenju.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com