• Društvo

  У уторак се у Бору одржава едукација за новинаре „Безбедност и здравље на раду“

   

   

  У Бору ће, сутра, 24. септембра 2019. године, бити одржан стручни скуп „Безбедност и здравље на раду“, у организацији „Новости дана.рс“ доо из Ниша.

  Стручни скуп је намењен новинарима и другим радницима у средствима јавног информисања како би се упознали с основним појмовима безбедности и здравља на раду, врло присутним у новинским текстовима, радио и телевизијским емисијама, као и у информативним садржајима на интернету.

  Едукација је намењена и радницима који се баве безбедношћу и здрављем на раду у предузећима, установама и државним органима, као и у инспекцијским органима.

  На скупу ће предавач бити Новица Петковић, дипломирани инжењер заштите на раду у пензији, с богатим радним искуством у пословима заштите на раду у „Застави“ у Крагујевцу, бивши директор предузећа Еи „Заштита“ у Нишу, бивши инспектор рада у Белој Паланци и руководилац Инспекције рада за Топлички управни округ у Прокупљу.

  У свом излагању, предавач ће учесницима појаснити основе заштите на раду и најважније обавезе послодаваца, радника и државних органа у тој области.

  Стручни скуп ће бити одржан сутра у просторијама Хотела „Албо“ у Бору, с почетком у 10 часова.

  Позивамо новинаре и друге раднике медија из Бора и Источне Србије, као и све остале заинтересоване, да узму учешћа у стручном скупу.

  Ниш, 23. септембар 2019. године

  Љубомир Костић

  (Израду овог медијског садржаја суфинансирао је Град Бор. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не одражавају  ставове органа који је доделио средства)

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com