• Hronika

  Убијен мушкарац у Врднику, полиција трага за починиоцем

  Полиција је саопштила да је у Врднику код Ирига синоћ убијен Н. Г. (37) и да је у току интензивна потрага за починиоцем.

  „Одмах по пријави догађаја на лице места упућени су инспектори криминалистичке полиције, а ангажоване су и друге јединице полиције које трагају за починиоцем”, рекао је начелник ПУ Сремска Митровица Ђура Мандић, наводи се у саопштењу МУП-а.

  Према Мандићевим речима, Н. Г. је убијен у приватном апартману у том месту синоћ око 22.50, хицима из ватреног оружја, наводи се у саопштењу.

  Нападач је тренутно у бекству.

  „Полиција интензивно трага за особом која је у четвртак око 22.50 сати у приватном апартману у Врднику код Ирига хицима из ватреног оружја убила Н. Г. (37). Одмах по пријави догађаја на лице места упућени су инспектори криминалистичке полиције, а ангажоване су и друге јединице полиције које трагају за починиоцем.

  Припадници Министарства унутрашњих послова у сарадњи са надлежним тужилаштвом предузимају све мере и радње како би овај случај био што пре расветљен, а починилац кривичног дела ухапшен”, наводи се у саопштењу МУП-а.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com