• Hronika

  Ubistvo pevačice: Čiji je DNK sa trenerke?

  Jelena MarjanovićFoto: youtube/printscreen

   

  Policija još nije otkrila kome pripada DNK koji je pronađen na donjem delu trenerke brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

  ”S obzirom na to da kod nijedne osobe iz Jelening okruženja nema nikakvih tragova niti dokaza da su sa njom bili kobnog dana u direktnom kontaktu, postoji velika verovatnoća da je ubistvo naručeno. I dalje sumnjamo da neko blizak Jeleni stoji iza zločina, ali da je izvršilac neko sa strane”, kaže sagovornik lista “Kurir.”

  Na odeći u kojoj je pronađena ubijena pevačica nađen je biološki materijal koji ne pripada nikome iz okruženja Jelene Krsmanović. List piše da bi upravo taj podatak mogao znatno doprineti istrazi.

  Sagovornik iz istrage ističe da je od 2. aprila, kada je Jelena ubijena, do danas saslušano oko 100 ljudi.

  ”Iako je kroz naše ruke prošlo dosta ljudi, još uvek tragamo za osobom čiji smo DNK pronašli na Jeleninoj trenerci. Saslušane smo sve eliminisali jer se njihov DNK nije poklopio sa materijalom koji smo izlovali sa njene garderobe. Ovaj DNK sa donjeg dela trenerke se razlikuje od svih uzetih i upoređenih i ne pripada nijednojh osobi od do sada analiziranih. Pokušali smo i da obradimo i biološki trag na njenoj patici, ali nismo useli da precizno izolujemo DNK zbog blata na obući”, priča sagovornik “Kurira.”

  On kaže da bi otkrivanjem osobe čiji su DNK izolovali verovatno bio veliki pomak u istrazi.

  ”Da li bi to mogao da bude ključni dokaz u otkrivanju njenog ubice ili ne, to još ne znamo, ali bi za dalju istragu mnogo značilo. Pošto u ovom trenutku nemamo sa čim da uporedimo taj DNK, istragu smo proširili na što više osoba koji su sa Jelenom ili njenom porodicom bili u kontaktu. Deo te istrage odnosi se na lokalnu teretanu u koju je Jelena redovno odlazila i na osobe koje je tamo viđala”, kaže sagovornik lista.

  Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com