• Hronika

  Ubistvo pevačice: Na groblju priveden mladić

  policija, saobaćaj, saobraćajna, saobracaj, rotacija, saobracajna, nesreća, ubistvo, hapšenje. hapsenjeFoto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Najpre je nastalo komešanje pošto su se na groblju pojavili inspektori, a onda je usledilo hapšenje.

  Inspektori su ga nešto pre 12.30 sati priveli odmah po izlasku sa groblja, pišu beogradski mediji.

  Mladić u dresu(?) je probudio znatiželju novinara, posebno pošto je ekipama prišao prijatelj porodice i zamolio ih da obrate pažnju na njega “jer niko ne zna ko je taj mladić, piše „Pink.rs.“

  O navodnom hapšenju osumnjičenog za ubistvo pevačice danas je tokom konferencije za novinare, koja je bila baš u vreme kada i drama na groblju, govorio je premijer Aleksandar Vučić.

  On je odgovarajući na novinarsko pitanje rekao da nije obavešten o tome da je osumnjičeni za ubistvo uhapšen.

  Kako je kasnije objavio tabloid Telegraf.rs, mladić je priveden pošto je bio sumnjiv porodici ubijene, čije je obezbeđene pozvalo policiju. Ispostavilo se da muškarac nema veze sa ubistvom.

  Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

  Mediji su u proteklih mesec dana objavljivali najrazličitije izjave izvora iz policije, na osnovu kojih se moglo zaključiti samo da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com