Gradovi

Uhapšen najstariji sin Sare Pejlin zbog porodičnog nasilja

ENKORIDŽ – Najstariji sin bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sjedinjenih Američkih Država Sare Pejlin uhapšen je zbog svađe sa devojkom tokom koje je zaptretio da će se ubiti automatskom puškom AR-15, navedeno je u sudskim dokumentima.

Trek Pejlin (26) je optužen za napad, mešanje u izveštaj o porodičnom nasilju i posedovanje oružja u alkoholisanom stanju tokom incidenta koji se u ponedeljak tokom noći u porodičnoj kući njegovih roditelja u Vasili, na Aljasci, prenele su agencije.

Prema sudskim dokumentima, Trekova devojka je pozvala hitnu službu 911 i prijavila da je muškarac udario po licu u trenutku dok je kod sebe imao oružje.

Nešto kasnije, muškarac koji se predstavio kao Trek Pejlin nazavo je istu službu i rekao da je ženska osoba koja je pozvala 911 pijana.

Kada je policija stigla, Trek nije „želo da sarađuje sa njima, bio je ratoboran i izbegavao je da odgovara na pitanja“, stoji u sudskim dokumentima.

Policija nije odmah mogla da pronađe žensku osobu, koja je prijavila incident i s obzirom na Trekovo intezivno ispoljavnje neprijateljstva, stavili su mu lisice.

Nešto kasnije, policija je pronašla nejgovu devojku koja se krila ispod kreveta na gornjem sprtu u kući.

Ona je izjavila da se uplašila da bi Trek mogao da puca na sebe, otrčala je u kuću i skarila se ispod kreveta.

Trek Pejlin je služio kao veteran u Iraku.

AP Photo/Mary Altaffer

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh