Gradovi

Uhapšen osumnjičeni za upucavanje Ajdinovića

NOVI PAZAR – Novopazarska policija uhapsila je E.B. za kojeg se osnovano sumnja da je prošlog ponedeljka ranio I.A, rečeno je Tanjugu u PU Novi Pazar.

Do pucnjave je došlo 1. februara rano ujutru u Specijalnoj bolnici Novopazarska banja, a osumnjičeni je uhapšen u subotu uveče I njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

E.B. se sumnjiči da je upucao Izeta Ajdinovića, jednog od najtraženijih sa liste Europola, koji je potom prenet u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, a kako je Tanjugu tada rekao dežurni hirurg Izet Tutić, pacijent nije bio životno ugrožen.

Dan pre ranjavanja, na sajtu najtraženijih kriminalaca Evrope, među fotografijama 45 osoba za kojima se traga, objavljena i fotografija Ajdinovića.

Evropska mreža za aktivnom potragom begunaca (ENFAST), uz podršku Evropola pokrenula je, naime, sajt http://www.eumostwanted.eu/ na kojem se našla i fotograija Ajdinovića.

Uz njegovo ime stoji da je poznatiji kao Iso, da je iz Srbije i da je osumnjičen da je učestvovao u oružanoj pljački u Luksemburgu 2013, te da je od tada u bekstvu.

Foto Tanjug, Video/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh