• BG

  Ухапшена 53 лица за кривична дела из области општег криминала

  Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција претходних дана ухапсили су 53 особа осумњичених за кривична дела из области општег криминала, док су кривичне пријаве у редовном поступку поднете против још 28 особа.

  Осумњичени се терете да су починили кривична дела лажно представљање, тешка телесна повреда, насилничко понашање, насиље у породици, изазивање опште опасности, угрожавање сигурности, изазивање националне, расне, верске мржње и нетрпељивости, учествовање у тучи, изазивање опште опасности, фалсификовање исправe, фалсификовање новца, недозвољене полне радње, полно узнемиравање и друга кривична дела.

  * * *

  Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу Вишег јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичну пријаву против седамнаестогодишњака због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда и против његовог вршњака због сумње да је учествовао у тучи.

  Сумња се да су њих двојица 23. новембра 2018. године у Блачкој улици у Нишу напали и тукли оштећеног и том приликом му нанели тешке телесне повреде.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com