• Gradovi

  Uhapšeno 20 krijumčara kokaina u Srbiji i Italiji u zajedničkoj akciji policija dveju zemalja

  Srpska i italijanska policija uhapsile su ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, zbog krijumčarenja kokaina u zemlje Evropske unije, saopšteno je danas.

  U akciji, koja je sprovedena nakon višemesečne istrage, uhapšeno je ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, dok su organizatori i članovi te organizovane kriminalne grupe uhapšeni na teritoriji Srbije.

  U Srbiji su danas uhapšeni K.J. (45), L.S. (32), N.M. (45) i K.Z. (34), svi iz Beograda, dok su u Italiji uhapšeni A.G. (49), B.M. (45), G.A. (43), G.L. (59), L.P. (45), L.A. (46), M.A. (62) i R.M. (38), svi italijanski državljani.

  U okviru te akcije, u prethodnom periodu na teritoriji Italije zaplenjeno je 24 kilograma kokaina, 12,7 kilograma marihuane i dva pištolja, a uhapšeno je i još osam članova ove kriminalne grupe P.S. (53), B.Lj. (66), R.Z. (45), K.N. (32), J.D. (38) i K.D. (43), svi državljani Srbije, F.A. (41), državljanin Italije, i K.K. (46), državljanin Slovenije.

  Članovi te kriminalne grupe sumnjiče se da su novac stečen od prodaje narkotika u Srbiji ulagali u kupovinu nekretnina i skupocenih vozila.

  U okviru akcije na teritoriji Srbije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija, kao i jednog sefa, pronadjeno je i zaplenjeno 58.250 evra, zatim četiri automobila, četiri skupocena ručna sata, oko pet grama kokaina, dva motocikla i šest metaka za pištolj.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com