• Gradovi

  Ulica otvorenog srca i u Zemunu

  Matič o dočeku Nove godine u Zemunu

  BEOGRAD – Manifestacija „Ulica otvorenog srca“ koja ima humanitarni karakter održana je danas i u Zemunu, a prikupljena sredstva biće donirana Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“.

  Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prošetao je Ulicom otvorenog srca na trgu u Zemunu i tom prilikom je razgovarao sa građanima, a neki su se i fotografisali sa gradonačelnikom.

  „Sjajna je atmosfera u Beogradu prvog dana Nove godine“, rekao je Mali dodajući da su Ulice otvorenog srca organizovane i u Svetogorskoj, Rakovici, Novom Beogradu…

  Predsednik Opštine Zemun Dejan Matić najavio je da će sav prihod sa te manifestacije biti opredeljen u humanitrne svrhe i to Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“.

  „U Zemunu je prvi put sinoć organizovan doček na otvorenom pred više hiljda ljudi. Novogodišnje aktivnosti smo nastavili i danas Ulicom otvorenog srca“, rekao je Matić dodajući da je veliki broj najmlađih sugrađana, u pratnji svojih roditelja, baka i deka, došao na tu manifestaciju.

  Direktor Instituta Radoje Simić naveo je da će sredstva od donacija i podrške biti iskorišćena za kupovinu infuzione pumpe za decu koja je neophodna u doziranju lekova posle operacije i to za novorođenčad.

  „Kao direktoru mi je drago što i u trenutku najvećeg slavlja iljudi, Zemunci i drugi Beograjani misle na bolesnu decu. To znači da nije samo ulica otvorenog srca nego su i ljudi širokog i dobrog srca“, zaključio je Simić.

  Preview

  SINISA MALI I DEJAN MATIC

  Slide

  SINISA MALI

  Slide

  POSETIOCI

  Slide

  PREDSTAVA

  Slide

  PREDSTAVA

  Slide

  SINISA MALI I DEJAN MATIC

  Slide

  SINISA MALI

  SINISA MALI I DEJAN MATIC

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com