• Gradovi

  Umeren intenzitet saobraćaja

   

  Beograd, Skupstina novostidana.rs2

   

  U Srbiji su danas kolovozi suvi, vidljivost je dobra, a intenzitet saobraćaja van većih gradova je umeren, uz dobru prohodnost na glavnim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

  Treba biti oprezan u vožnji zbog mogućih odrona kojih ima najviše na Djerdapskoj magistrali, pored Drine i Ibra, kao i u Ovčarskoj-kablarskoj klisuri.

  Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu Batrovci su 180 minuta a na prelazu Šid 120 minuta.

  Zbog radova na ojačanju kolovoza, od danas do 31. marta od 8.00 do 18.00 časova, na Ibarskoj magistrali na deonici od Vranića ka Meljaku saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

  Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije izmedju stubova. Radovi bi trebalo da budu završeni 5. aprila.

  Zbog izgradnje autoputa, do 26. marta od 7.00 do 17.00, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Leskovac Vranje u blizini mesta Predejane u dužini od jedan kilometar. Saobraćaj će se odvijati prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i semaforima.

  Do 1. maja na deonici Klokočevac Negotin izvodiće se radovi na sanaciji klizišta Zamna, u toku radova saobraćaj će se puštati naizmenično.

  Na autoputu u zoni petlje Vrčin, u toku su radovi na spajanju postojećeg sa budućim autoputem u sklopu izgradnje čeone naplatne stanice. Radovi će trajati do 31. marta, a izvode se u desnoj saobraćajnoj traci u smeru ka Nišu, gde se radi na izgradnji podvožnjaka i drugih sastavnih delova.

  Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren iz desne u levu traku preko novoizgradjenog službenog prolaza kroz nove terminale.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com