• Gradovi

  Unapređenje poslovanja kroz saradnju privrednih udruženja

  BEOGRAD – Predstavnici više od 30 kompanija različitih delatnosti iz Srbije sastalo se danas na „brzim poslovnim sastancima“ u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ sa ciljem uspostavljanja bolje poslovne saradnje.

  Skup su organizovali Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW), Američka privredna komora (AmĆam) i Udruženje italijanskih privrednika u Srbiji (Confidustria Serbia), saopštili su organizatori.

  Cilj događaja bio je da se predstavnicima kompanija iz različitih privrednih udruženja i sektora omogući da na zanimljiv način prošire svoju mrežu kontakata i time prošire bazu potencijalnih poslovnih partnera kroz pojedinačne desetominutne sastanke, tehnikom jedan na jedan, za svakog pojedinačnog učesnika, navodi se u saopštenju.

  Organizatori, predstavnici tri udruženja, su složni u oceni da ovakvi susreti doprinose uspostavljanju poslovne saradnje njihovih članova, kao i unapređenju komunikacije između samih udruženja i komora.

  Ovaj susret održan je pod pokroviteljstvom prevodilačke agencije “Bravišimo”, specijalizovane za stručne prevode iz različitih stručnih oblasti.

  Foto Tanjug, Z. Žestić/ ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com