Gradovi

UNICEF pohvalio napore vlade u rešavanju izbegličke krize

BEOGRAD – Napori Vlade Srbije u rešavanju izbegličke i migrantske krize pohvaljeni su na današnjem sastanku zamenice izvršnog direktora UNICEF Joke Brandt, direktora Kancelarije UNICEF u Srbiji Mišela Sen Loa i ministra Aleksandra Vulina, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kako je navedeno, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost UNICEF-u na podršci i pomoći koju pružaju migrantima i naglasio da će Srbija nastaviti odgovorno da rukovodi migrantskom krizom u skladu sa evropskim standardima, kao i da će svako dete biti zbrinuto na odgovarajući način.

Zamenica izvršnog direktora UNICEF-a Joka Brandt odala je priznanje Vladi Republike Srbije za napore koje ulaže u rešavanje aktuelne izbegličke i migrantske krize i istakla veoma dobru saradnju UNICEF-a i Vlade Republike Srbije.

Direktor Kancelarije UNICEF u Srbiji Mišel Sen Lo istakao je da će ta organizacija i pored izbegličke i migrantske krize nastaviti da sprovodi i druge projekte u Republici Srbiji u cilju unapređenja dečijih prava i sistema dečije zaštite.

Foto Tanjug, J. Pap

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh