• Gradovi

  „Urbanizam“: Natpisi o rušenju Ekonomske škole neistiniti

  NOVI SAD – Javno preduzeće „Urbanizam“ iz Novog Sada saopštilo je danas da su NAPISI objavljeni na pojedinim novosadskim portalima, o rušenju Ekonomske škole neistiniti i pozvalo medije koji tu netačnu vest objavljuju da prekinu sa uznemiravanjem građana i izazivanjem konfuzije u celokupnoj javnosti.

  U saopštenju, koje je potpisao direktor JP „Urbanizam“, Dušan Miladinović, kaže se da planskom dokumentacijom koju izrađuje to javno preduzeće, a koja se odnosi na lokalitet u Ulici narodnih heroj 5 i 7, gde se nalazi Ekonomska škola, u blizini planiranog stambeno – poslovnog kompleksa P + 12, nije predviđeno rušenje Ekonomske škole već se ti objekti zadržvaju.

  „Ovim putem smo prinuđeni da demantujemo dezinformacije iznesene na „Novosadskom informativnom portalu 021“ u tekstu pod naslovom „Čisti se prostor za novosadske bliznakinje, rušiće se i Ekonomska škola“, a koje štete ugledu zaposlenih u JP Urbanizam“, kaže se u saopštenju.

  Iz JP „Urbanizam“ ističu da traže od „Novosadskog informativnog portala 021“ da objasni odakle dobija „takve lažne informacije“ i naglašavaju da takav način informisanja ne ide u prilog novinarskom profesionalizmu.

  Foto Tanjug/ J. Pap, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com